Huolet hallintaan -hanke

Tervetuloa juttelemaan arkisista asioista, tekemään ja viihtymään yhdessä! 

Huolet hallintaan -hanke järjestää ammatillisesti ohjattuja vertaistuellisia ryhmiä. Niihin ovat tervetulleita kaiken ikäiset erilaisissa elämäntilanteissa olevat henkilöt, joilla arjen haasteet tai vaikkapa maailmantilanne aiheuttavat huolta ja ahdistuksen tunteita ja joilla ei ole akuuttia mielenterveys- tai/ja päihdediagnoosia.

Ryhmissämme tavoitteena on löytää ahdistuksen aiheuttajia, nimetä ja tunnistaa ne, sekä oppia käyttämään uusia tapoja saada ahdistusta hallintaan. Joskus tunteita saattaa olla hankala nimetä ja siksi niitä voi olla myös haasteellista kohdata. Juuri niinä aikoina on tärkeätä turvata omaa toimintakykyä ja hyvinvointia. Kartoitamme ja löydämme yhdessä uusia näkökulmia ja arkea helpottavia keinoja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Vertaisuuden lisäksi käytämme ratkaisu –ja voimavarakeskeisiä sekä luovia menetelmiä. 

Ryhmäkerroilla on omat teemansa, joihin osallistujat pystyvät myös itse vaikuttamaan. Ryhmät ovat toiminnallisia ja ne kokoontuvat sekä Varsinais-Suomen, että Uudenmaan alueella.  Toiminta mahdollistaa tarvittaessa myös yksilökohtaamisia.

Tervetuloa mukaan, – kokemuksesi on tärkeä!

Ryhmien aikatauluihin pääset TÄSTÄ !

Voit olla yhteydessä ja kysyä toiminnasta lisää:

Sonja Ovaskainen
sonja.ovaskainen@elary.fi
p. 044 988 0954

STEA Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus